GROENENBORGER
Betaalbare studentenkamers naast het Middelheimpark

120
STUDENTENKAMERS TE HUUR

19
OPPERVLAKTE

300
€ per maand

I LOVE GROENENBORGER

Studeer jij volgend jaar aan Campus Groenenborger, Middelheim, Drie Eiken of het Conservatorium? Ben jij nog op zoek naar een toffe studentenkamer… En bovendien een kot dat betaalbaar is?

Ontdek dan ons nieuwste studentenproject Groenenborger!

Er zijn 120 kamers beschikbaar in een groene oase naast het Middelheimpark en Campus Groenenborger in Wilrijk. Elke kamer is voorzien van lavabo, kleerkast, bed met matras, boekenkast, bureau en bureaustoel. Daarnaast zijn er enkele gemeenschappelijke badkamers en keukens.

Heb jij interesse om het nieuwe academiejaar te starten in een studentenkamer in Groenenborger? Contacteer ons dan snel om je plaats te verzekeren.

OMGEVING

Woon jij binnenkort in een groene omgeving waar je kan ontspannen, sporten en studeren?

De koten liggen op een groot terrein waar je gezellig met je medestudenten kan genieten van de zon, een barbecue kan organiseren of rustig een boek kan lezen.

Daarnaast bevindt je je op wandelafstand van de bekende Wilrijkse parken; Park den Brandt, Nachtegalenpark en het aangrenzende Middelheimpark.Ook het openbaar vervoer (bus 21 en 33) stopt vlak voor jouw deur. Neem je liever de fiets? De campus is uitgerust met fietsparking én het velostation van de stad Antwerpen bevindt zich op 100 meter van jouw nieuw kot. Zowel het centrum van Antwerpen als alle campussen van de UAntwerpen zijn met de fiets bereikbaar.


"Op kot zitten op Groenenborger wil zeggen dat je woont, studeert en ontstresst in een uniek landschap" aldus een student van UAntwerpen

TOEKOMST

Wist je dat LIFE als Campus ontwikkelaar een erg ruime ervaring heeft dankzij samenwerkingen met universiteiten en hogescholen in België, Nederland, Duitsland en Spanje?

LIFE zet steeds de student centraal in al haar projecten en gaat ook samen met studenten in dialoog om van elke campus een thuis te maken.

In de toekomst wil LIFE het project I LOVE GROENENBORGER nog meer leven inblazen door een gemeenschappelijke (buiten)ruimte te creëren om zo de campus een ontmoetingsplaats te maken voor studenten op de buitencampus.

Wil jij deel uitmaken van deze evolutie? Contacteer ons om jouw plaats te verzekeren.

LIGGING

Brochure of meer informatie nodig?

U kent L.I.F.E. via *