CITYLIFE THEATRE

10
APPARTEMENTEN

1
COMMERCIËLE RUIMTE

1 en 2
SLAAPKAMERS

I LOVE CITYLIFE THEATRE

Het is zalig thuiskomen in I LOVE CITYLIFE THEATRE. Dit nieuwbouwproject gelegen tegenover de KVS in Brussel, biedt 10 splinternieuwe en hoogwaardige appartementen aan.

Met 1 of 2 slaapkamers in het hart van Brussel, zijn deze appartementen een ideale aankoop zowel als investering als voor eigen bewoning.

OPENDEURDAG

Donderdag 14/12 van 17u tot 21u

Lakensestraat 159, 1000 Brussel

MEER INFO

APPARTEMENTEN

Woont u graag in een bruisende stad?
In een zeer oplevende buurt die ook nog eens makkelijk bereikbaar is?
Draagt u kwaliteit hoog in het vaandel?

Zoek dan niet langer verder en vraag hieronder meer informatie aan!

I LOVE CITY LIFE THEATRE omvat 10 appartementen, ruim verspreid over 4 verdiepingen. U heeft keuze tussen appartementen met 1 en 2 slaapkamers en oppervlaktes die variëren van 67 tot 181m2.

Prijzen vanaf € 199.000.

INSTAPKLAAR

De laatste 3 appartementen in I LOVE CITYLIFE THEATRE zijn helemaal afgewerkt. Met kwalitatieve keukens, lichte badkamers, grote ramen en een leuke indeling zijn deze appartementen een ideale investering.

Koop dus nu en geniet heel snel van je nieuwe thuis.

OMGEVING

I LOVE CITYLIFE THEATRE bevindt zich in een buurt die sterk aan het heropleven is. Tegenover het project vind je de Koninklijke Vlaamse Schouwburg, met in de nabijheid verschillende universiteiten en hogescholen maar ook leuke restaurants en cafés om de hoek! Denk zo maar aan Grand Café Flamingo, Bar Bik of Beacoup Fish. Deze wijk is het verlengde van de hippe, trendy Dansaertwijk die vlakbij ligt. Maar ook de Nieuwstraat, de Kruidtuinlaan en het station zijn ideaal te voet te bereiken.

Brochure of meer informatie nodig?

U kent L.I.F.E. via *