Electri-city

54
Appartementen

56 tot 139
Oppervlakte

1 tot 3
slaapkamers

I Love electri-city

GET ELECTRIFIED

Wonen in Antwerpen? Midden in een hippe buurt? Mét een stadspark en supermarkt om de hoek? Registreer je dan nu voor meer informatie en get electrified!

Meer info

Do you LOVE ELECTRI-CITY?

Elke ruimte in dit project is geïnspireerd op het nieuwe wonen, met een evenwichtige relatie tussen publieke zones en kwaliteitsvolle privé gedeelten.

Baden in het licht

De grote ramen die de appartementen typeren, resulteren in een fantastische lichtinval. Samen met optimaal benutte oppervlaktes en ruime zuid gerichte terrassen, zorgt I love Electri-City voor een fantastische thuis!

Uw thuis

I love Electri-City is bijna klaar. We zijn nu de laatste puntjes op de i aan het zetten, zodat de appartementen vanaf half december instapklaar zijn. Het nieuwe jaar beginnen in een nieuw appartement, een ideale start van 2018!

Plannen

1, 2, of 3 slaapkamers?

That’s up to you! Eén ding is zeker: je nieuwe thuis straalt de typische doordachte en vernieuwende stijl uit waarvoor LIFE gekend staat.


1 slk vanaf 185.500 euro

Type 2 slk vanaf 215.500 euro

Type 3 slk vanaf 345.500 euro

Ligging

Wonen op de buiten in de stad

I love Electri-City bezorgt je het gevoel van wonen op de buiten met het Koning Albertpark als buur en een groene binnentuin. Maar toch ben je op slechts 5 minuten verwijderd van de bruisende stad!

En de bereikbaarheid?

Ideaal, zowel met de auto als het openbaar vervoer! Waar je ook naar toe wilt, in een flits ben je op de E34, E19 en A12. Ook het openbaar vervoer is op wandelafstand en brengt je snel op de juiste bestemming.

Waar twijfel je nog aan?

meer informatie of bezoek ter plaatse?

U kent L.I.F.E. via *