Qui Vit 2
De verborgen parel in Antwerpen!

54
APPARTEMENTEN

66 tot 128 m2
oppervlakte

1 2 3
slaapkamers

De verborgen parel in hartje antwerpen

LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP!

Het laatste appartement dat te koop is, bevindt zich op de eerste verdieping en wordt verrijkt met eindeloos veel licht door de grote ramen. De afwerking is volop aan de gang zodat het appartement in april instapklaar is!

Geniet u graag buiten van de rust? Dan kan dit op uw terras of maak een ommetje naar het stadspark om de hoek!

Koop dus nu en geniet bij akte al van je nieuwbouwappartement!


Meer info over het project

Stijlvolle flats

Elk appartement heeft grote ramen voor extra veel ochtendzon en inpandige terrassen waarop het heerlijk genieten is van de mooiste stad ter wereld. Voor de inrichting zorgt u straks uiteraard zelf, maar we weten zeker dat je zal genieten van onze aanpak en materialen.

Overal dichtbij

Vanuit Qui Vit 2 sta je op negen minuten aan de Groenplaats (en dus ook overal elders in de stad). Openbaar vervoer staat te wachten onder je neus, de fietspaden van de stad zijn in uitstekende staat en zelfs met de auto ben je zó op de Ring.

"Met I love Qui Vit hebben we betracht om kwaliteitsvolle appartementen in een opkomende buurt te ontwikkelen. Het is het idéale moment om in deze buurt te investeren zeker omdat de nieuwe omgevingsaanleg én de aanwezigheid van het centraal station een sterke meerwaarde zullen bieden." Serge Hannecart - CEO

Ligging

Groen, groener, groenst

Je jogparcours in het Stadspark begint op 500 meter van de liftdeuren – nét ver genoeg om er opgewarmd aan te beginnen. Liever gewoon wat wandelen in het groen? Tot aan de draaideurtjes van de Zoo is het tien minuutjes wandelen – grotendeels door de immense stationshal. En een avondje genieten van muziek in het Openluchttheater Rivierenhof kan ook gewoon met de fiets: vier kilometer perfect geasfalteerd, rood fietspad ligt voor je klaar.

De gezelligste buurt

Er is een reden waarom Zurenborg één grote mix is van jonge gezinnen, studenten, artiesten en dagjestoeristen met Canon om de nek: het is de gezelligste wijk van de stad. Met fantastische bars, geweldige restaurants en de allermooiste terrasjes. Dat je van je tafeltje naar huis niet eens een taxi moet nemen, is natuurlijk uniek.

Brochure of meer informatie nodig?

U kent LIFE via *