LIFE

Als ontwikkelaar hebben we een fantastische invloed op het leven.

Onze gebouwen bepalen hoe de stad eruit ziet. Nu, maar ook morgen en de komende decennia. Wij kleuren het stadsleven en geven de skyline vorm. Maar veel meer nog kleuren we de levens van de mensen die in onze gebouwen wonen en werken.

En geen enkel van die levens is standaard. Ze zijn allemaal uniek. Verrassend. Spannend. Origineel. Daarom bouwen we nooit standaardprojecten. Daarom besteden we ongegeneerd veel tijd aan schoonheid en details. Aan het creëren van een unieke beleving en een échte ervaring. Aan het uitzoeken van exceptionele locaties en het ontwerpen van bijzondere interieurs.

Die focus zit in al onze projecten. Of we nu industrieel erfgoed een derde leven schenken, of onbenutte stadsruimte voor het eerst invullen met studentenwoningen – overal staat onze architectuur in functie van het echte leven.


Daarom heten wij L.I.F.E. – Living In Funky Environments


Serge Hannecart en Toon Haverals zijn de sturende kracht achter LIFE.

Serge, oprichter van LIFE, heeft al meer dan 25 jaar ervaring in vastgoed en al honderden projecten op zijn naam. Gedreven door schoonheid en met oog voor elk detail is het bedenken en ontwerpen van vernieuwende concepten dan ook een motivatie om van zijn job zijn passie te maken.

Toon, CEO van LIFE, heeft als burgerlijk ingenieur met een executive master in Real Estate Management de juiste diploma's aangevuld met meer dan 10 jaar ervaring in ontwikkeling en beheer van vastgoed. Toon ziet het als een privilege maar tegelijkertijd als een verantwoordelijkheid om vastgoed in te zetten om de algemene levenskwaliteit te verhogen. Zichzelf continu heruitvinden en nadenken over nieuwe manieren van leven en werken zijn voor hem de basis voor future proof development en waarde op lange termijn. “Bricks as a means, not as a reason.”

Samen verrijken Serge en Toon verder het Belgische landschap en zetten ze LIFE nog meer op de internationale kaart. Hun ondernemerschap en creativiteit zijn de essentie van LIFE.
LIFE IS PEOPLE

Iedereen bij LIFE wil bijdragen aan hetzelfde doel: Projecten ontwikkelen die opvallen door hun architecturale kwaliteiten, hun leefwaarde en niet in het minst door hun bijdrage tot het verrijken van de stadsbeleving.

Daarom bundelen we in één team bijzonder veel krachten: getalenteerde architecten, best in their field projectmanagers, out of the box-thinking marketeers, inspirerende verkopers, boekhoudkundige genieën en een acquisitie-afdeling met een sterk oog voor de toekomst.


Maak kennis met ons fantastisch team!


LIFE-medewerker_Bart.jpg
WE LOVE BART
LIFEers_Lauranne-05.jpg
WE LOVE LAURANNE
LIFEers_Cilia-01.jpg
WE LOVE CILIA
LIFEers_Isabel-05.JPG
WE LOVE ISABEL
LIFEers_Kris-01.jpg
WE LOVE KRIS
LIFEers_Roxanne-01.JPG
WE LOVE ROXANNE
LIFEers_Didier-02.JPG
WE LOVE DIDIER
LIFEers_Severine-2.JPG
WE LOVE SEVERINE
LIFEers_Martin-1.JPG
WE LOVE MARTIN
LIFEers_Anja.JPG
WE LOVE ANJA
LIFEers_Sofie.jpg
WE LOVE SOFIE
LIFEers_Michael-1.jpg
WE LOVE MICHAËL
LIFEers_Bram-03.JPG
WE LOVE BRAM
LIFEers_Arne-02.jpg
WE LOVE ARNE
LIFEers_Frank-04.jpg
WE LOVE FRANK
LIFEers_Leslie-03.jpg
WE LOVE LESLIE
LIFEers_Matthias-01.jpg
WE LOVE MATTHIAS
LIFEers_Johan-01.JPG
WE LOVE JOHAN
LIFEers_Herman-100.JPG
WE LOVE HERMAN
LIFEers_Philippe-01.JPG
WE LOVE PHILIPPE
LIFEers_ROB-2.JPG
WE LOVE ROB
LIFEers_Frederik01.jpg
WE LOVE FREDERIK
LIFEers_Ann-1.jpg
WE LOVE ANN
LIFEers_Kristof-01.jpg
WE LOVE KRISTOF
LIFEers_Oliver-01.JPG
WE LOVE OLIVER
LIFEers_Jacky-02.jpg
WE LOVE JACKY
LIFEers_Michelle-01.jpg
WE LOVE MICHELLE
LIFEers_Hilde-1.JPG
WE LOVE HILDE
LIFEers_Yolanda-01.jpg
WE LOVE YOLANDA
LIFEers_Ilse-100.JPG
WE LOVE ILSE
LIFEers_Veronique-101.JPG
WE LOVE VERONIQUE
LIFEers_Yara.jpg
WE LOVE YARA
LIFEers_Sigrid-2.jpg
WE LOVE SIGRID
LIFEers_Katinka-1.jpg
WE LOVE KATINKA