LIFE IS MOVING!

LIFE is changing. En dat wel heel letterlijk. Vanaf 1 juni zal je LIFE vinden op een nieuwe locatie, een nieuwe inspirerende plek waar werk en leven samenkomen. Geen zorgen, we gaan niet ver weg. Dezelfde stad, dezelfde straat, een ander huisnummer. Maar wat voor één! We settelen ons in onze vertrouwde WATT-toren in Fosbury & Sons!

Waarom?
"Because the office as we know it, is dead." Omdat we een verschil willen maken in onze kwaliteit van leven en werken, en omdat we geloven in een optimaal en flexibel ruimtegebruik. Omdat we willen werken op een plaats waar mensen elkaar ontmoeten, samenwerken, waar geleerd wordt van elkaar en waar je samen kan komen maar ook apart, jezelf kan zijn. En uiteraard omdat we als partner van dit fantastische concept, hier graag deel van uitmaken!

Wat?
Fosbury & Sons is een indrukwekkende coworking-spot, een professionele werkplek waar ondernemers, digital nomads en kleine of grotere bedrijven samenkomen. Bezielers Stijn, Maarten en Serge (eigenaar LIFE) noemen het graag ‘de renaissance van het werken’: een nieuwe manier van werken die focust op de behoeftes van de generatie van vandaag.

Wanneer?
Vanaf 1 juni, 2018.