I LOVE LIFE MAGAZINE - Volume 3 gepubliceerd

Het I LOVE LIFE magazine verwelkomt zijn 3de editie!

Graag nodigen we je uit om mee te kijken naar de projecten die we realiseren en de plannen die we smeden. Als projectontwikkelaar is LIFE steeds op zoek naar schoonheid en ongeëvenaarde woonkwaliteit op uitzonderlijke locaties. Serge Hannecart en Toon Haverals zijn hierbij de stuwende kracht. Hun ondernemerschap, creativiteit en ervaring zijn de essentie waarmee LIFE zowel het Belgische landschap als de internationale kaart verrijkt. En die internationale kaart is steeds prominenter binnen LIFE, samen met de focus op de levenskwaliteit van onze bewoners.

Kijk bijvoorbeeld naar de herontwikkeling in het centrum van Den Haag. Een mega-project in het hart van dé ambtenarenstad van Nederland, met het potentieel om de dynamiek in dat centrum helemaal te doen terugkeren en de levenskwaliteit te verhogen. Hetzelfde proberen we te doen in Vaals en Enschede, waar moderne studenten naar nieuwe woonvoorzieningen verlangen. En ook in Kaapverdië, Zuid-Afrika, Spanje en Polen staan onze ontwikkelingen in functie van onze bewoners. ‘Bricks as a means, not as a reason’, een waarde die ons motiveert om bij elk project en voor elke klant, een trede hoger te gaan.

Dit magazine is geen focus op façades en oppervlaktematen, maar wel een blik op wat ons denken beheerst: de bewoners die onze projecten doen leven, de partners die ons vervolledigen en de artiesten die ons inspiratie verschaffen en energie geven.

Veel leesplezier!

Klik hier om het magazine online te lezen.
Wil je een exemplaar ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@life.be