4
VILLA'S

400
M2

4
SLAAP- EN BADKAMERS

I LOVE SOUTH AFRICA

Samen met Futurn, Square Group en Oryx Projects, ontwikkelt LIFE 4 luxueuze villa's in Camp Bays.

Elke villa omvat 4 slaapkamers en badkamers, een zwembad en twee auto staanplaatsen.

Samen met het uitzicht op het berglandschap en de oceaan, is dit de ultieme ontsnapping aan het drukke dagelijkse leven.

Alle villa's zijn helaas verkocht, maar aarzel niet om uw contactgegevens achter gelaten om op de hoogte gehouden te worden van onze andere projecten.

MEER INFORMATIE

De villa's zijn gesitueerd op de rand van het kleine natuurreservaat in Little Glen, een zeldzaam gebied van rust dat een echte ontsnapping aan de drukte van het stadsleven biedt. Architect, Gerd Weideman, bekend voor zijn iconische huizen aan de overkant van de Atlantische kust, is verantwoordelijk voor het design.

De villa's bestaan uit 3 verdiepingen wat voor een waanzinnig uitzicht zorgt. Het gebruik van grote ramen, staal en natuurlijke materialen gecombineerd met een open interieur, hoogstaande afwerkingen, grote terrassen en een zwembad, zorgen voor een fantastische woonstijl.

Locatie

Camps Bay topt natuurlijk de lijst van aantrekkelijke levensstijlen met zijn fantastische witte strand en levendige boulevard. Het omvat excellente retail faciliteiten, waaronder meer de dichtbijzijnde V&A Waterfront, maar ook trendy restaurants, bars en top scholen.

Brochure of meer informatie nodig?

Comment avez-vous decouvert LIFE? *