Qui Vit 2
Lancering nieuw project

54
APPARTEMENTEN

66 tot 128 m2
oppervlakte

1 2 3
slaapkamers

De verborgen parel in hartje antwerpen

Hoog wonen in het leukste stukje Antwerpen

Groen op wandelafstand. . Sfeer in overvloed op de Dageraadplaats in de Zurenborg. Eindeloos veel licht door de grote ramen. Ontspanning in de zoo vlakbij. Parking onder de grond …

Bovendien hebben de appartementen in I love Qui Vit 2 dezelfde troeven die je in álle projecten van L.I.F.E vindt: perfecte afwerking, hoogwaardige materialen, slim ruimtegebruik, … Alles wat stadsvogels zoeken.


Meer info

Stijlvolle flats

Elk appartement heeft grote ramen voor extra veel ochtendzon, en inpandige terrassen waarop het heerlijk genieten is van de mooiste stad ter wereld. Voor de inrichting zorgt u straks uiteraard zelf, maar we weten zeker dat je zal genieten van onze aanpak en materialen

Het mooiste uitzicht van de stad

Vanuit Qui Vit 2 kijk je uit over het Centraal Station, de Zoo, het Stadspark en de indrukwekkende spoorwegcenters. Als het een beetje helder weer is zie je zelfs de vlammen uit de BASF-fabriek, de glinsteringen van het Havenhuis en de oiekjes van het Justitiepaleis op het Zuid.

Overal dichtbij

Vanuit Qui Vit 2 sta je op negen minuten aan de Groenplaats (en dus ook overal elders in de stad). Openbaar vervoer staat te wachten onder je neus, de fietspaden van de stad zijn in uitstekende staat, en zelfs met de auto ben je zó op de Ring.

"Met I love Qui Vit hebben we betracht om kwaliteitsvolle appartementen in een opkomende buurt te ontwikkelen. Het is het idéale moment om in deze buurt te investeren zeker omdat de nieuwe omgevingsaanleg én de aanwezigheid van het centraal station een sterke meerwaarde zullen bieden." Serge Hannecart - CEO

PLANNEN

Een appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers of een riante penthouse met dakterras?

That’s up to you! Eén ding is zeker: je nieuwe thuis straalt de typische moderne en kwaliteitsvolle stijl uit waarvoor L.I.F.E. gekend staat. Binnenin wordt elke vierkante centimeter van jouw appartement ingenieus benut. De slimme oriëntatie van de kamers laat u daarbovenop maximaal van het licht genieten dat binnenstroomt door de enorme ramen. Geniet u graag buiten van de rust? Dan kan dit op uw terras of maak een ommetje naar het stadspark om de hoek!

Hieronder vindt u een voorbeeld van een 2 en 3 slaapkamer appartement. Wilt u graag de andere plannen bekijken? Laat dan uw gegevens achter en ontdek I Love Qui Vit 2

Type 2-slk

Type 2-slk

Type 1-slk

Ligging

Groen, groener, groenst

Je jogparcours in het Stadspark begint op 500 meter van de liftdeuren – nét ver genoeg om er opgewarmd aan te beginnen. Liever gewoon wat wandelen in het groen? Tot aan de draaideurtjes van de Zoo is het tien minuutjes wandelen – grotendeels door de immense stationshal. En een avondje genieten van muziek in het Openluchttheater Rivierenhof kan ook gewoon met de fiets: vier kilometer perfect geasfalteerd, rood fietspad ligt voor je klaar.

De gezelligste buurt

Er is een reden waarom Zurenborg één grote mix is van jonge gezinnen, studenten, artiesten en dagjestoeristen met Canon om de nek: het is de gezelligste wijk van de stad. Met fantastische bars, geweldige restaurants en de allermooiste terrasjes. Dat je van je tafeltje naar huis niet eens een taxi moet nemen, is natuurlijk uniek.

Brochure of meer informatie nodig?

Comment avez-vous decouvert LIFE? *