Paardenmarkt 2

108
Studentenkamers

8
Appartementen

4
Studio's

Paardenmarkt 2

Op zoek naar een uitmuntende belegging? Naar een plaats waar je dochter of zoon zijn studentenleven tot het uiterste kan beleven zowel op studievlak als op sociaal vlak? Of louter op zoek naar een investering in een reeds verhuurde studentenkamer?

Meer info

VOOR WIE IS PAARDEMARKT2?

Het project bestaat uit 108 studentenkamers met trendy afwerking, waarbij het individueel comfort van de student centraal staat. Elke kamer heeft z’n eigen sanitair en op elke verdieping worden 2 gemeenschappelijke keukens voorzien. Optimale benutting van de ruimte wordt gegarandeerd door het volledig op maat gemaakte duurzaam conceptmeubel.

Meer op zoek naar een hip appartement of studio? I love PAARDENMARKT 2 heeft ook 8 appartementen (2, 3 of 4 slaapkamers) en 4 studio’s gelegen in de hoogste verdiepingen van het gebouw, zodat het studentengedeelte van de appartementen gescheiden blijft.

Investeren op een toplocatie!

I love PAARDENMARKT 2 is een project op een topligging in het hartje van de studentenbuurt van Antwerpen. De Universiteit van Antwerpen ligt op 50m afstand en ook de verschillende hogescholen zijn vlakbij, net als de leuke studentenbars. Op 10 minuten wandelen ligt het Centraal Station, het Eilandje of de Meir.

Nog niet overtuigd?

Al de studentenkamers zijn verhuurd. U kan dus onmiddellijk genieten van uw rendement.

Ligging

Brochure of meer informatie nodig?

U kent LIFE via *