I LOVE WATT
KANTOORRUIMTE TE KOOP

12
PLATEAU'S

4
METER PLAFONDHOOGTE

747 m2
OPPERVLAKTE

I LOVE WATT

I love WATT, dat is de vroegere Electrabeltoren met een volledig vernieuwd, modern interieur zonder haar alom bekende gevel, ontworpen door architect Leon Stynen, te verliezen.

Het project biedt ruimte voor kantoren, duplex kantoren, commerciële ruimtes,.. allen met zicht op het ruime en groene Koning Albertpark.

De toren is een creatieve hotspot door bedrijven zoals productiehuis Panenka, BBSC architects, Metis advocaten, Stramien, Holy 2, verzekeraar Ethias en het communicatiebureau The Oval Office die reeds hun intrek namen.

De broeikast van creativiteit wordt in deze toren gehuisvest door Fosbury and Sons die zich op de eerste verdieping bevinden.

Er zijn nog 2 plateau's en een commerciële ruimte te koop!

KOPEN OF HUREN?

I love WATT bestaat uit grote ruimtes met hoge plafonds voor een aangename werkomgeving. Ideaal voor een ondernemer met toekomstvisie. De ruimtes worden casco verkocht of verhuurd opdat elk kantoor op maat, naar ieders smaak en functionaliteit, kan ingericht worden. De standaardoppervlakte van een plateau is 747m2, maar de oppervlaktemogelijkheden variëren van 650m² tot 3000m².

LIGGING

I LOVE WATT is ideaal bereikbaar voor klanten en medewerkers door de nabijheid van afrit Berchem, die zorgt voor een vlotte toestroom naar de E34, E19 en A12. Er zijn dan ook een ruim aantal parkeerplaatsen voorzien. Bovendien bevindt het openbaar vervoer zich op 100 meter afstand.

Brochure of meer informatie nodig?

U kent L.I.F.E. via *